Activiteiten

Jongdierendag 2024
De jongdierendag van 2024 is een gezamenlijk project van de verenigingen PEKLO, PKV en RPKV, maar ook leden van de verenigingen OLB Brummen en Pels en Pluim Laren worden de mogelijkheid geboden om in te schrijven. Deze jongdierendag wordt gehouden op 28 september 2024 in het gebouw van de schuttersvereniging “de gouden treffer” aan de Fürstenauerstraat te Ruurlo. Zodra het vraagprogramma compleet is zal deze ook op deze website geplaatst worden.

Jongdierendag 2023
Op 23 september 2023 hebben we weer een gezamenlijke jongdierendag gehouden. In het kader van meer samenwerking is er overleg geweest over o.a. welke verenigingen hieraan deel kunnen nemen. In het verleden was dit een gezamenlijke jongdierendag van PKV en Peklo. Dit jaar zijn hiervoor ook uitgenodigd: “Oost Achterhoek” (Eibergen/Groenlo), “N.P.V.” (Neede), “Nieuw Leven” (Ruurlo), “Pels en Pluim” (Laren Gld.) en “K.V. Onze Liefhebberij” (Brummen).

De organisatie van deze jongdierendag was dit jaar in handen van PKV Vorden en werd weer gehouden bij:

Fam. J. Pardijs
Mosselseweg 4
7251 KT Vorden

Klik hier voor de uitslagen van deze jongdierendag en hier voor de catalogus.

Jongdierendag 2022
Gezamenlijke jongdierendag van PEKLO en PKV werd in 2022 i.v.m. vogelgriep in aangepaste vorm gehouden (alleen voor konijnen). Om toch nog een redelijk aantal dieren te kunnen verzamelen werd dit jaar samengewerkt met NPV (Neede), Nieuw Leven (Ruurlo) en Oost Achterhoek. Deze jongdierendag werd gehouden bij:

'Het Kooienhuis'
Runmolenlaan 19
7241 VE Lochem

Datum: 10 september 2022

Klik hier voor de uitslagen van deze jongdierendag en hier voor de catalogus.